Størstedelen af e-shops udlover nu om stunder mange forskellige fragtmetoder. Førstevalget hos mange er efterhånden pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt oftest tillige den mest prisbevidste leveringstype.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig om man absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så herved er det ganske på sin plads at vi kigger nærmere på leveringstiden på det aktuelle produkt.

Temmelig mange internet handler tilbyder levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, hvilket antager at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer fikset forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Online shopping vækster kraftigt

Det er i dag i høj grad enkelt for alle og enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere online webshops hos www.modehus.dk og med det motiv har de fleste internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, samt til voksne – drastisk, og endda nogle gange tilbyde fri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig smart at checke nogle forskellige forhandlere på nettet efter udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at antage den billigste pris.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere beløbet over et længere tidsrum.

Evalueres af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regulativer

Før folk bestiller hos en e-handler kunne de sådan set læse dens handelsvilkår, men det er normalt en omfattende opgave.

En nem løsning kunne være at undersøge om online butikken er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en angivelse af at e-forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden løbende revurderes af sagkyndige der kender til reglerne. Derudover giver det dig chance for bistand, for så vidt du får besvær i processen med din handel.

I øvrigt er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante regler der er gældende for bestillingen, til eksempel den ombytningsret butikken tilsikrer. I den relation er det også relevant, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevise sin ordre, om du søger en vare til en dreng eller pige.

Ret uproblematisk for alle og enhver at sammenholde priser

Trustpilot indebærer en lang række hensigtsmæssige chancer for at verificere en længere række andre brugeres anmeldelser og herved er det fornuftigt, at du gennemsøger e-forhandlerens vurderinger forinden du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer endvidere altid fortræffelige chancer for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed. Tilmed møder vi en række firmaer på nettet hvor man kan forfatte en kritik af deres køb, hvilket lige så vel må benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har aftaler med et hav af internet varehuse i form af at vi annoncerer forretningernes tilbud, og tjener godtgørelse forudsat den besøgende vi sender videre laver en bestilling.

Data vedrørende produkter og forretninger på nettet opretholdes fra tid til anden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for korrektioner der måtte være realiseret siden sidste opdatering af vores oplysninger.